Veel Gestelde Vragen

BestellingenHoe kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

Stuur een email naar webshop@dick-moby.com met uw ordernummer en wij zullen je aanvraag snel behandelen.


Kan ik mijn zending volgen?

Stuur een e-mail naar webshop@dick-moby.com en we sturen je de tracking link.


De kleur die ik wil is niet meer beschikbaar. Wat kan ik doen?

Stuur een e-mail naar webshop@dick-moby.com en we zullen je op de hoogte houden zodra de bril weer op voorraad is.


Betaling

Welke soorten betalingen accepteren we?

Wij accepteren de volgende betaalwijzen: Ideal, Bancontact, Sofort, Klarna Afterpay, Pay Pal, Visa, MasterCard, American Express, Discover. Alle betalingen op www.dick-moby.com verlopen via een beveiligde SSL-gecodeerde server van shopify.com.


Wat moet ik weten als ik met creditcard betaal?

Het verzendadres moet identiek zijn aan het adres van de creditcardeigenaar. Wij accepteren geen verzendadreswijzigingen bij betaling met creditcard.


Wat moet ik weten als ik met PayPal betaal?

Het verzendadres moet identiek zijn aan het adres in het PayPal-account. Dit is een beveiligingsvereiste van Paypal. Als de adressen niet overeenkomen, wordt de bestelling niet verzonden.


Verzenden


Naar welke landen verzenden jullie?

Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Monaco, Nederland, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Andorra, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Estland, Finland, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Israël, Letland, Litouwen, Malta, Noorwegen, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Zweden, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Australië, Brazilië, Canada, Hongkong, IJsland, Indonesië, India, Japan, Maleisië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Thailand, Verenigde Staten. Staat uw land niet op de lijst? Stuur een mailtje naar webshop@dick-moby.com en we komen er wel uit :).

Hoe lang duurt de verzending?

Europa: 1-6 werkdagen. In de rest van de wereld kan het 4 tot 8 werkdagen duren, afhankelijk van de douane.

Betaal ik verzendkosten?

Nee, het is gratis :)Zorg ervoor dat u rekening houdt met eventuele douane- en invoerheffingen en belastingen voordat u uw bestelling plaatst. Ze vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant en kunnen worden toegepast op bestellingen die naar landen buiten de EU worden verzonden.


Ik heb mijn pakket niet ontvangen, wat kan ik doen?

Mocht de vervoerder er niet in slagen het artikel bij u af te leveren omdat u niet thuis was, probeer dan de vervoerder te bereiken via e-mail en/of telefoon. Als dit het probleem niet oplost, neem dan contact met ons op via webshop@dick-moby.com en we zullen je helpen.

Als de vervoerder het artikel uiteindelijk naar ons terugstuurt en je de zonnebril toch wilt hebben, moet je de verzendkosten betalen. Anders betalen we het volledige bedrag terug zonder de oorspronkelijke verzendkosten. Retourneren en ruilen


Wat is uw retourbeleid?

Als er 30 dagen zijn verstreken sinds de aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. 


Wat moet ik doen als ik mijn bril wil retourneren?

Om je product te retourneren stuur je eerst een e-mail naar webshop@dick-moby.com met uw bestelnummer en verzoek. Na bevestiging van ons kunt u uw product naar het opgegeven adres sturen. Zorg ervoor dat u het papierwerk toevoegt dat samen met de bestelling is verzonden voor onze referentie. Als je retourneert vanuit een land buiten de EU, vermeld dan duidelijk op het pakket dat de zending een RETOURORDER is. Als u dit niet doet, zijn er invoerrechten of belastingen die we zullen verrekenen met uw bestelling. U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van uw artikel.


Moet ik een traceerbare verzendservice gebruiken?

Overweeg een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen. Artikelen die verloren zijn gegaan tijdens het transport worden niet terugbetaald.


Wat moet ik doen als ik mijn bril wil ruilen?

Als uw bril defect of beschadigd is, kunnen we deze binnen 14 dagen na ontvangst omruilen voor dezelfde bril, indien beschikbaar. Stuur dan eerst een e-mail naar webshop@dick-moby.com en na bevestiging van ons kunt u de bril naar het opgegeven adres sturen. Wij betalen u de extra verzendkosten terug, stuur ons uw betalingsbewijs.


Het product


Wat kan ik doen als de bril scheef staat?

Het is mogelijk dat tijdens transporttemperatuurveranderingen het thermoplast acetaat materiaal van het montuur buigt of draait op de neusbrug waardoor het montuur scheef komt te zitten. Geen zorgen, dit gebeurt soms met acetaatmonturen. Elke opticien kan dit eenvoudig voor je oplossen. Je kunt dit ook zelf doen door het frame 10 seconden onder warm (niet heet!) water te verwarmen en het frame voorzichtig recht te buigen. Een van de kenmerken van acetaat is de flexibiliteit.Wat voor soort lenzen heeft uw bril?

Al onze zonnebrillen zijn voorzien van ZEISS lenzen. Met de ZEISS-zonnebrillenglazen heeft u optische precisie, visuele helderheid en 100% UV400-bescherming tegen de zon.


Welke coatings hebben uw lenzen?

Al onze ZEISS brillenglazen zijn voorzien van een antikras- en antireflectiecoating.


Hoe maak ik mijn lenzen het beste schoon?

Gebruik de poetsdoek gemaakt van gerecyclede PET-flessen die bij de bril is geleverd. Maar elke schone katoenen doek werkt ook.


Waar zijn de brillen van gemaakt?

Onze zwarte monturen zijn gemaakt van 97% gerecycled acetaat en onze gekleurde monturen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar acetaat.


Zijn de lijsten in verschillende maten verkrijgbaar?

Nee, al onze stijlen hebben één maat. U kunt de afmetingen van onze vormen vinden op de productpagina, deze is in millimeters.


Zijn de brillen in elke kleur verkrijgbaar?

Nee, voor elke collectie kiezen we voor elke bril een aantal kleuren.


Waar is je poetsdoek van gemaakt?

Onze poetsdoek is gemaakt van gerecyclede PET-flessen.


Wat is het materiaal van je hoesje?

Onze hoesjes zijn gemaakt van gerecycled leer en latex.


Kan een zonnebril ook als optisch glas geleverd worden?

Nee, maar u kunt altijd uw lokale opticien vragen om een optische bril in uw favoriete zonnemontuur te plaatsen. Elk frame is geschikt voor glazen op sterkte.


Kunt u de vraag of het antwoord dat u zoekt niet vinden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via webshop@dick-moby.com of bel ons op +31 (0) 20 210 31 35.